IEC Portal de publicacions

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 3 (3 registres en total)

El Paper dels laboratoris municipals valencians en el control de qualitat dels aliments (1881-1936)
-- Article --
 Autor/a: Guillem i Llobat, Joaquim
 Matèria:   Aliments - Indústria i comerç - Control de qualitat - País Valencià - Història - S. XIX-XX
Laboratoris - País Valencià - Història - S. XIX-XX
 Publicació: Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica : IX Trobada d'Història de la Ciència i de la Tècnica : Girona, 16-19 de novembre de 2006 / consell de redacció: Carles Puig-Pla (curador), Josep Batlló Ortiz, Pasqual Bernat López, Jordi Ferran Boleda, Pere Grapí Vilumara, Maria Rosa Massa Esteve, Alfons Zarzoso Orellana
Veure fitxa
Fitxa completa

Origen i traçabilitat dels aliments: aplicació de la tècnica d'espectroscòpia d'infraroig proper
-- Article --
 Autor/a: Graells Roca, Alba
 Matèria:   Traçabilitat
Aliments - Indústria i comerç - Control de qualitat
 Publicació: Quaderns agraris
Veure fitxa
Fitxa completa

Tècniques no destructives per al control del processament d'aliments
-- Article --
 Autor/a: Benedito Fort, José Javier ; Díaz, R. ; Cervera, L. ; Mulet Pons, Antonio
 Matèria:   Aliments - Control de qualitat
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.